Vacature Netwerk 2100

Over 2100

2100 is een beweging van jonge leiders en huidige bestuurders voor de Impact Economie. Het doel van 2100 is om bedrijven, besturen en raden van commissarissen (corporate governance) te veranderen zodat werk, innovatie en ondernemerschap niet louter leiden tot financiële winst maar tot positieve maatschappelijke impact voor iedereen. 

 Met intergenerationeel leiderschap (de samenwerking tussen topbestuurders en jonge, aanstormende leiders) zorgen we ervoor dat maatschappelijke impact centraal komt te staan in bestuurskamers en dat jonge leiders vroeg in hun carrière op belangrijke posities (RvC, RvT, RvA) komen. Zo bouwen we een economie die waarde creëert voor iedereen.

 

Als lid van 2100:

  • Maak je onderdeel uit van een hecht, internationaal netwerk van topbestuurders en jonge, aanstormende leiders die samenwerken voor het realiseren van een Impact Economie en elkaar van steun, kennis en netwerk voorzien om de beweging zo impactvol mogelijk te maken.
  • Ontwikkel je en implementeer je impact instrumenten en beleidsvoorstellen om ervoor te zorgen dat maatschappelijke waarde geprioriteerd wordt binnen organisaties en in beleid.
  • Word je een expert in de Impact Economie, corporate governance en essentiële vaardigheden middels masterclasses, Round Tables en educatieprogramma’s van onze partners. Zo word je klaargestoomd om zelf ook snel op een bestuurs- en/of toezichtspositie te komen.

 

Als lid van 2100 maak je je carrièrepad onderdeel van een bredere beweging om gezamenlijk méér impact te hebben. Door als beweging ons gedurende vele jaren samen in te zetten voor dit doel, maken we de besluitvorming nationaal en internationaal fundamenteel impactgedreven! Een lid van 2100 ben je dus voor het leven!

 

Bekijk hier de huidige leden van 2100:

Jouw Profiel

We zijn op zoek naar 21 zeer gemotiveerde, uitzonderlijke en getalenteerde jonge professionals om lid te worden van het 2100 Network. De ideale kandidaten beschikken over de volgende kwaliteiten:

🔥 Deel onze urgentie en passie: je bent impactgedreven en zeer toegewijd aan het aanpakken van klimaatuitdagingen, het bevorderen van de doelstellingen voor duurzame ontwikkeling (SDG’s) en het bevorderen van brede welvaart. Zie ook ons manifest.

🔥 Toon proactieve verantwoordelijkheid: je bent ondernemend, start initiatieven en neemt actief eigenaarschap en verantwoordelijkheid om impact op de samenleving te maken.

🔥 Toekomstgerichte denker: je bezit het vermogen en de gretigheid om buiten de traditionele grenzen te denken en innovatieve ideeën en oplossingen te onderzoeken.

🔥 Streven naar Impactvol Leiderschap: je wilt op korte termijn RvC/RvT/RvA-functies bekleden binnen grote organisaties/ondernemingen.

🔥 Inzet voor het 2100 Netwerk: je bent bereid om je minimaal de komende drie jaar in te zetten voor het 2100 Netwerk, met de intentie om bij 2100 betrokken te blijven. De verwachte inzet is circa 8 uur per maand.

🔥Leeftijd: er is geen harde leeftijdsgrens, maar we nemen 35 als richtlijn voor de bovengrens.

🔥 Beschikbaarheid voor de 2100 Fall School: je kunt de 2100 Fall School bijwonen die gepland staat op 27, 28 en 29 oktober 2023.

Als je onze ambities en doelen deelt, maar het gevoel hebt dat je misschien niet volledig aansluit bij elk aspect van de beschrijving, raden we je toch aan om te solliciteren. We zijn op zoek naar uitzonderlijke individuen die het potentieel hebben om Netwerk 2100 tot grote hoogtes te stuwen en de economie te transformeren.

Belangrijke data

  • De deadline voor aanmelding is 23 augustus om 23:59 uur.
  • Houd er rekening mee dat de sollicitatiegesprekken plaatsvinden op zaterdag 9 september en zondag 10 september.
  • Indien geselecteerd, begint het programma met onze 2100 Fall School, die plaatsvindt op 27, 28 en 29 oktober.

Vragen? Bezoek onze website of neem contact met ons op via info@impacteconomyfoundation.org.

CONTACT US

CONTACT US
Subscribe

Info

  • E-mail: info@impacteconomyfoundation.org
  • RSIN: 860162710
  • Click here to read the IEF Policy Plan (Dutch)

The Impact Economy Foundation is a Public Benefit Organisation (Dutch: Algemeen Nut Beogende InstellingANBI) and complies with the ANBI Conditions.